One Direction blog - *Ke sztori

Köszöntelek az oldalon! :) Itt egy képzeletbeli sztorit olvashatsz a One Directionről. A facebookon lájkoljátok a One Direction*Magyarország oldalt ! :)

One Direction blog

1.fejezet

Minden egy koncerttel kezdődött. De nem mindegy ám, hogy milyen koncerttel. 5 csodálatos srác előadásával itt Magyarországon. A magyar Directionerek nagyon várták, hogy eljöjjön az a nagy nap amikor végre beteljesül az álmuk. Találkozhatnak Harryvel, Louissal, Liammel, Zaynnel és Niallal. A fellépés kezdete előtt 8-10 órával ott várakoztak a stadionban, hogy az első sorból láthassák őket. Történetünk egyik főszereplője Zsófi is így tett, barátnőivel Eszterrel, Rebekával és Vandával együtt. A VIP részlegre sajnos nem  jutottak be mert a jegy nagyon drága volt, de mindenképpen találkozni akartak a fiúkkal, ezért egy olyan tervet eszeltek ki amellyel bejuthatnak az öltözőbe. Mielőtt a srácok megérkeztek volna a stadion kulisszái mögé a lányok sikeresen elérték az öltözőt.

-A feladatot teljesítettük! - mondta Zsófi, kicsit halkabban nehogy meghallják a biztonsági őrök.

- Igen... teljesítettük. - suttogta Eszter miközben körbenézett az öltözőben.

- Mondjuk ha azt nézzük, hogy fél órát töltöttünk a koszos, büdös szellőzőrendszerbe akkor azt mondom, megérte. - kiabálta Vanda boldogan.

- Csitt. - kiabáltuk mind a hárman.

- Még valaki meghallja - fogta be Vanda száját Rebeka.

Ebben a pillanatban lépteket hallottak, melyek egyre hallhatóbbá váltak. A léptek mellé lassan hang is társult.

- Elbújni! - kiabálta Zsófi.

Az öltözőből nyílt egy kis raktár amit a takarítószerek, vödrök elhelyezésére használtak. Mind beszaladtak ide és lélegzetvisszafojtva hallgatták, hogy mi történik az ajtón túl. Egy öltönyös férfi lépett be az öltözőbe, majd lassú léptekkel körbesétálta a helységet. Megállt az ajtó előtt melynek túloldalán a lányok voltak. A férfi rátette a kezét a kilincsre és arra készült, hogy benyisson, de nem tette, mert éppen jókor szólalt meg a telefonja. Felvette, s beleszólt.

- Nincs itt egy lélek se. Nem is értem mit hallottál. Figyelj, tudom, hogy a One Direction jön ide de attól még nem kell megőrülnöd- nevetett hangosan a férfi.

- Igazán humoros vagy! A fiúk mindjárt itt lesznek és mindennek tökéletesnek kell lennie.- hallatszott a telefonból egy mélyebb férfi hang.

Ezután az öltönyös folytatta a telefonbeszélgetést és a lányok nagy örömére távozott az öltözőből.




Weblap látogatottság számláló:

Mai: 1
Tegnapi: 1
Heti: 19
Havi: 14
Össz.: 33 791

Látogatottság növelés
Oldal: One Direction blog 1. fejezet
One Direction blog - *Ke sztori - © 2008 - 2024 - directionerblog.hupont.hu

A HuPont.hu segítségével egyszerű a honlap készítés! Programozói tudás nélkül is: Honlap készítés

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »