One Direction blog - *Ke sztori

Köszöntelek az oldalon! :) Itt egy képzeletbeli sztorit olvashatsz a One Directionről. A facebookon lájkoljátok a One Direction*Magyarország oldalt ! :)


One Direction blog
3. fejezet

Harry, Liam és Niall is megérkeztek az öltözőbe. Lassan ideje volt készülődni a koncertre. A srácok nem akarták megváratni a magyar fanokat.


- Hallottam, hogy veszekedtetek a csajoddal a repülőn. Szakítottatok?- szóld oda Zayn Harry-nek, röhögve. Zayn tudja, hogy Harry nem szereti ha azt mondja valaki: a csajod.


- A „ csajomnak" ahogy te mondod, van neve is: Carolnie, és nem, nem szakítottunk csak volt egy kis vitánk. Ennyi- szólt vissza Harry egy kissé mogorván.


- Jó, jó nem piszkállak tovább- mondta Zayn és adott egy pacsit Lou-nak.

* a szekrényben*


- Mi? Nem is tudtam , hogy Harry-nek van barátnője. - lepődött meg Zsófi.


- Hát már látták párszor őket együtt, de még volt publikus, hogy járnak- mondta Vanda.


- Hát ezek szerint igen.


- Ne legyél elkenődve, még bármi megeshet.


* a szekrényen kívül*


- Sziasztok srácok! Lassan elkellene kezdeni készülődni a koncertre- lépett be egy fiatal nő az öltözőbe.


- Rendben.. Akkor először válasszuk ki a ruhákat. - szólt Liam.


- A ruhákat abban a szekrényben találjátok- mutatott a nő az öltöző másik részébe- a cuccokat rátok bízom, válogassatok csak. - mondta és kilépett az öltözőből, magukra hagyva a fiúkat.


- Ez az! - vidult fel Malik. - Jobban érzem magam abban a ruhában amit én választok magamnak, mint amit rámerőltetnek és nekem egyáltalán nem tetszik.


Niall odalépett a szekrényhez és kinyitotta. Abban a pillanatba a lányok kiestek a ruhák közül és lehuppantak a földre.


-Ti mit kerestek itt? -ijedt meg egy pillanatra Louis, de már ott is termett Vanda és Zsófi előtt és felsegítette őket. Vanda azonnal elmosolyodott, de látszott rajta, hogy valami nincs rendben.


-Jól vagy? - kérdezte Loui.


- Persze, csak egy kicsit fáj a bokám.


- Gyere, ülj le. - mondta Louis és odavitt neki egy széket... - Mutasd egy kicsit!.. Valószínűleg kiment a bokád.... Liam légy szíves szólj az orvosnak de csak azt mondd , hogy az unokatesóm jött látogatóba de megbotlott a székbe és elesett. Ja, és hozzatok jeget is.


- Máris visszajövök. - szólt Leeyum és kisietett az öltözőből.


- Amúgy, hogy jutottatok be? Mármint a stadion tele van biztonsági őrökkel. Hogy jöttetek be úgy , hogy nem vettek észre titeket? - kérdezte Harry.


- Legyen elég annyi, hogy ügyesen és okosan- válaszolt Zsófi. Nem akarta azt mondani, hogy a szellőzőn keresztül, mert hülyének nézték volna őket... Csak azért bemászni egy koszos szellőzőbe, hogy találkozhassanak a fiúkkal ?!


Liam egy orvossal és jó sok jéggel tért vissza az öltözőbe... Miután Vanda lábát bejegelték és bekötötték,  a fiúk elkezdtek készülni a koncertre. Az „ unokatesókat"  természetesen beengedték a VIP részlegre. A fellépés nagyon jó sikerült.


*Zsófi szemszögéből*


A koncert után a srácok megkérdezték, hogy nem szeretnénk- e felmenni hozzájuk, így jobban megismerhetnek minket. Mi természetesen igen-t mondtunk.




Weblap látogatottság számláló:

Mai: 13
Tegnapi: 1
Heti: 31
Havi: 26
Össz.: 33 803

Látogatottság növelés
Oldal: One Direction blog 3. fejezet
One Direction blog - *Ke sztori - © 2008 - 2024 - directionerblog.hupont.hu

A HuPont.hu segítségével egyszerű a honlap készítés! Programozói tudás nélkül is: Honlap készítés

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »